Hemleverans - E-handlare - Best Transport

Best Transport klimatkompenserar sina transporter till 100%

Läs mer

Välkommen till
Best Hemleverans

Få din vara hem till dörren på en dag och vid en tidpunkt när du är hemma!

- BLI KUND

Vad är en modern hemleverans?

Vi tycker att en stor poäng med e-handel är att få sin vara hem till dörren på en dag och vid en tidpunkt när man själv är hemma. Med snabba och precisa leveranser kommer era paket direkt hem till era kunder. Vi når hem till nära 9 miljoner invånare i Sverige, Norge och Danmark.

 

Valfrihet
Ibland är det bråttom men lika ofta handlar det om att själv få bestämma när och var man vill få sin leverans. Vi vet att känslan av valfrihet och kontroll över leveransen leder till fler köp och gör köpet både tryggare och bekvämare. Många som väljer en hemleverans vill få den på kvällen, andra vill ha den på dagen. Vissa vill få leverans redan samma kväll medan andra vill få sin leverans lite längre fram när det kanske passar bättre. Därför kan vi lagerhålla varan hos oss några dagar så att er kund kan genomföra köpet idag men bestämma en leveransdag längre fram.

Kapacitet
Vår fyrtioåriga erfarenhet av tidskritiska leveranser parad med hög teknisk kompetens gör oss väl rustade för att leda utvecklingen inom moderna hemleveranser. Med över en miljon hemleveranser i ryggen vet vi vad som krävs för att leverera en leveransupplevelse utöver det vanliga. Under julhandeln eller Black Friday förstärker vi gärna lite extra för att underlätta, jämna ut och förlänga er produktion. Med över 400 fordon och en kundtjänst som är öppen dygnet runt är vi alltid nära er och era kunder.

 

Precision
Vi kan avisera er kund via ett SMS med en länk till en spårningssida. Där kan kunden följa sin leverans i realtid på en karta direkt i sin mobiltelefon. Vi talar även om vid vilket klockslag vi beräknar leverera vilket är praktiskt om man behöver springa ner till affären eller om man ska vänta med att ringa svärmor.

 

Anpassning
Alla är olika. Vi anpassar oss gärna efter era behov. Inom ramen för vår hemleveranstjänst kan ni utifrån era önskemål och era krav på service exempelvis välja:

 

Leverans utan kvittens – Leverans med kvittens – Leverans med ID kontroll – Hemleverans mellan klockan 18:00-22:00 – Hemleverans mellan klockan 09:00-13:00 – Avisering via SMS – Avisering via e-post – Droppkort – Ny utkörning – Returer – Kampanjlager – Kundtjänst – Track & Trace – Integration via TA-system – Direktintegration med ert affärssystem.

 


Bli kund

Ja, jag godkänner Best Transports Integritetspolicy så att Best Transport kan behandla min förfrågan.

Hemleveransområde

 

Vårt hemleveransområde växer hela tiden.

Vi når nu hem till drygt 6,5 miljoner invånare vilket motsvarar 66% av Sveriges befolkning. Best hemleveranser når även Oslo och Köpenhamns tätorter med 1 miljon respektive 1,3 miljoner innevånare.

Kartbilden visar en översikt över nuvarande räckvidd (hösten 2016).

Vilka orter kan få leverans samma dag?

Läget på ert lager i kombination med vilken eller vilka upphämtningstider vi har möjlighet till avgör vilka orter som kan få leverans samma dag.

 

Vi når nu hem till 6 506 068* invånare vilket motsvarar 66% av Sveriges befolkning.

Teknik

 

Vi erbjuder direkt och full integration via EDI alternativt synk med de flesta förekommande TA-systemen. Vår kundwebb ger full insyn i samtliga transaktioner. Bests fordon är utrustade med handdator och GPS-positionering. All kommunikation och återrapportering sker via EDI och i realtid. Enklare blir det inte.

Vårt gränssnitt möjliggör och tydliggör:
  • SMS- och E-postavisering med ETA.
  • Status för pågående uppdrag.
  • Track & Trace i realtid på karta.
  • Datum och tidpunkt för leverans (POD).
  • Digitala signaturer (POD).
  • Sökbarhet på fraktsedelsnummer, kollinummer, avsändarreferens och mottagarreferens.
  • Fakturautskrifter.
  • Export av orderhistorik.
  • Utskrift av fraktsedlar och etiketter (SIS, CMR).
  • E-fakturor (PDF, EDI, via fakturaväxel).

 


Sunda transporter från sunda åkeriföretag

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.