Best Transport klimatkompenserar sina transporter till 100%

Läs mer

2015.05.13

Best förvärvar 215 Transporter!


Best Transport förvärvar 215 Transporter i Malmö. Det stämmer mycket bra in i vår tillväxtstrategi. Tillsammans med vårt tidigare förvärv av Idrottsbudet blir vi nu marknadsledande även i Malmö. 215 firar 20 år i år och har förutom budverksamhet i Malmö en enastående täckning med distribution i hela Skåne. Vi ser en stor potential i att samordna 215 och Idrottsbudet i Malmö. Tillsammans ska vi nu utveckla våra tjänster under Best varumärke. Den nya Malmö-verksamheten beräknas omsätta cirka 60mkr, och sysselsätta ett sextiotal fordon.

Idag finns Best i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala och expansionen fortsätter.

Sunda transporter från sunda åkeriföretag

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.