Best Transport klimatkompenserar sina transporter till 100%

Läs mer

2016.06.02

Best förvärvar IT-Logistic i Växjö!


Best har sedan 2005 etablerat sig som en tongivande Nordisk leverantör inom lagerhållning, leverans- och uppställningstjänster samt säkra och miljövänliga återtag för all IT-relaterad utrustning.

Best förvärv av IT-Logistic i Växjö AB kompletterar och förstärker nu våra dedikerade IT-logistikcenter i Växjö och Stockholm. Vi ser stora möjligheter till synergier och därtill en
kraftig utökning av Best IT-logistiks geografiska upptagningsområde.

IT-Logistics båda grundare och samtlig personal fortsätter inom Best.

Vår 40-åriga transporterfarenhet med egen fordonspark ger oss möjlighet att erbjuda den Nordiska marknaden ett branschunikt helhetsansvar. Från ankommande billeverans till uppställd och installerad för anvisad slutanvändare hos uppdragsgivaren.

Best IT-logistik erbjuder prissättning per dator eller enhet vilket gör projektering och hantering enkel att budgetera och prisjämföra. Från och med den 1 maj 2016 är alla transporter som produceras av Best fordon till 100% klimatkompenserade vilket ger Best IT-logistik en betydande konkurrensfördel.

Best affärsområde IT-logistik beräknas nu omsätta totalt ca 50mkr per år.

Läs mer om Best IT-logistik här

Med soliga hälsningar!

Vännerna på Best

Sunda transporter från sunda åkeriföretag

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.