Best Transport klimatkompenserar sina transporter till 100%

Läs mer

2015.10.05

Best rullar ut i Luleå!


Nu kommer södra Sverige närmare Luleå!

Best Transport etablerar sig nu i Luleå genom ett djupt samarbete med Holmgren High Speed Logistics AB. Franchiseavtalet innebär att Bests nätverk utökas samtidigt som företagen i Norrbotten får avsevärt bättre service. Det anrika transportföretaget Holmgren High Speed Logistics och Best går samman i en gemensam kraftsamling som gynnar den lokala marknaden. Företag och organisationer i Norrbotten kan från och med nu kvalitetssäkra transporterna till och från södra Sverige och därmed öka sin konkurrenskraft.

-Att vi får tillgång till mer muskler och Bests nätverk i södra Sverige innebär att vi kan förenkla rutiner, erbjuda en bättre webblösning och fasta priser som gynnar de lokala företagen och tillväxten i regionen, säger Kajsa Grahn, VD för Holmgren HSL, som nu kliver in i Best Franchise.

Bests historia som pionjärer passar bra ihop med Holmgren High Speed Logistics där Kajsa Grahn är VD och delägare tillsammans med Lars Holmgren, säljare och andra generationen i familjeföretaget som grundades redan på 1950-talet. Välkomna till Best!

Sunda transporter från sunda åkeriföretag

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.