Best Transport klimatkompenserar sina transporter till 100%

Läs mer

2015.10.01

Best utökar med norska Sporty!


Nu tar Best ett rejält kliv in i Norge genom köpet av Sporty Transport og Budservice AS. Tack vare samgåendet kan vi skapa en effektivare organisation och erbjuda våra kunder utökad och gemensam service lokalt och rikstäckande i Sverige och Norge:

– Sporty är en stark och väl etablerad aktör med bra relation till sina kunder. Därför är Sporty ett utmärkt tillskott i familjen, säger Peter Lennartsson, Bests vd.

Best är ett av Sveriges ledande bud- och transportföretag och driver på utvecklingen i branschen. Efter samgåendet med ASA Transporter i Stockholm och förvärven av Idrottsbudet, Prime Delivery och 215 Transporter har Best vuxit i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Nu fortsätter expansionen in i Norge:

– Just nu ökar vi på alla våra marknader i Sverige. Nu vänder vi blicken västerut. Tack vare köpet av framgångsrika och väletablerade Sporty räknar vi med att kunna bredda vårt erbjudande och vässa vår service ytterligare, konstaterar Peter Lennartsson.

Norska Sporty etablerades redan 1996 och har byggt upp ett väl fungerande nät av bud och transporter som 2015 omsätter 65 miljoner NOK. Inriktningen har gått allt mer från traditionell budservice till transport- och logistiktjänster åt större företag och institutioner. Målet för 2015 och 2016 är att Best tillsammans med Sporty ska växa ytterligare på den nordiska marknaden.

– Att vi nu tillsammans kan utveckla service, produkter och resurshantering ger både kunderna och oss konkurrensfördelar, säger Marcus Johnsen som är vd/daglig leder för Sporty.

Mer information:

Sunda transporter från sunda åkeriföretag

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.