Till Best Hemleverans söker vi en

Account Manager

Vi söker Account Manager till Best Hemleverans

Drivs du av att arbeta med försäljning? Får du en kick av att nå uppsatta mål, och att alltid ge det lilla extra? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med försäljning mot retail och e-handel sedan tidigare och är redo för en ny utmaning? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

Best Hemleverans är den marknadsledande logistiktjänsten för e-handeln i Norden. Vår främsta målgrupp är starka aktörer inom retail och e-handeln. Vi är i en snabbväxande bransch med högt tempo som ständigt utvecklas i takt med att nya behov uppstår. Vårt fokus (som också är vår styrka) ligger på snabba och bekväma leveranser hem till konsumenter.

Som säljare ska du skapa och utveckla nya kundrelationer och lönsam försäljning inom affärsområdet hemleverans. Tjänsten omfattar allt från planering och genomförande av kundbesök, prospektbearbetning, offert-/avtalsskrivning till långsiktig och lönsam utveckling av våra affärer – nya som befintliga. Försäljningsarbetet dokumenteras och följs upp i CRM-systemet Upsales.

Du ingår i ett säljteam med engagerade och kompetenta kollegor som gemensamt stöttar och sporrar varandra till att göra affärer i enlighet med våra ambitiösa affärsmål.

Om dig

Som person är du serviceinriktad och brinner för försäljning. Du sätter alltid kunden främst och har en förmåga att tänka utanför boxen samt tycker om att arbeta flexibelt för att möta kundens behov. Du drivs av att överträffa dina uppsatta mål och leverera resultat enligt företagets målbild. Vidare är det viktigt att du arbetar systematiskt och att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Detta stämmer också in på dig:

  • Du har erfarenhet av att arbeta med försäljning
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Du är van att arbeta i MS Office-paketet
  • Du har körkort (behörighet B)

Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet inom området logistik, transport och försäljning till e-handels-företag. Goda erfarenheter inom EDI-bokning, track&trace och andra transport- och logistiknära kunskaper ser vi som meriterande. Extra meriterande är om du tidigare arbetat i affärssystemet K2.

Om oss

Best Transport är ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag. Sedan starten 1976 har vi utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark. Vi verkar framförallt på en lokal marknad där kärnverksamheten består av lokala samma dag-transporter, vilket gör att viktiga regioner/städer har egna affärsområden hos oss. Som enda företag i transportbranschen inkluderar vi 100% klimatkompensation i alla våra transporter. Det är vi väldigt stolta över!

År 2014 tog vi steget att börja erbjuda e-handlare bekväma och snabba hemleveranser till konsumenter. Sedan dess har miljontals paket levererats med Best Hemleverans och vår hemleveranstjänst har vuxit till att bli ett viktigt affärsområde för företaget.

Våra tjänster riktar sig främst till e-handlare som med hjälp av våra transporttjänster vill ta konsumentupplevelsen till nästa nivå. Idag kan Best Hemleverans nå ut till ca 9 miljoner invånare i Sverige, Norge och Danmark.

Vårt mål är att vara ledande i Norden på snabba transporter.


Övrig information

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Placering: Årsta, Stockholm
Omfattning: Heltid, dagtid
Arbetstider: Varierande, enligt schema.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse (fast månadslön + provision)
Övriga förmåner: Förmånsbil, tjänstepension och friskvårdsbidrag

Vi erbjuder en fartfylld och trevlig arbetsplats i en organisation med stort driv. För rätt person finns det spännande utvecklingsmöjligheter hos oss.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta hemleveransansvarig Jimmy Swalén på jimmy.swalen@besttransport.se

Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 7 april 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan