Hej

Chaufför

Bli chaufför

Best Transport är uppdragsgivare

Vi har närmare 240 åkerier som är anslutna till oss och som genomför uppdrag för vår räkning. Som chaufför arbetar du som anställd hos ett av våra anslutna åkerier.

Bli chaufför

Fördelarna med att jobba som chaufför är många...

Flexibla arbetstider

Hos oss finns det uppdrag att utföra alla dagar i veckan kl 07-23, året runt. Du styr när du vill jobba – och hur mycket. Under studietiden går det utmärkt att extrajobba som hemleveranschaufför på kvällstid.

Bygga nätverk

Som chaufför skapar du ett enormt kontaktnät. Du träffar nya kunder varje dag. Och samma gamla kunder också för den delen. Blir du kundernas favorit?

Utbildning och guidning

Alla chaufförer som utför uppdrag för Best Transport får tillgång till vår utbildningsportal Best Academy. I ditt arbete guidas du av vår kunniga trafikledning (som för övrigt ligger iteknisk framkant).

Tempo och variation

Är du en soffpotatis? Då är nog inte jobbet som chaufför något för dig. Fart & fläkt och tvära kast – det är chaufförsyrket i ett nötskal. Den stora variationen av uppdrag gör att den ena dagen aldrig är den andra lik.

Göra karriär

Många chaufförer gör karriär inom branschen och skaffar C–kort. Därifrån är steget inte långt till att starta eget. Kanske har du redan börjat fundera på vad ditt åkeri ska heta?

Egen bil och mobil

Som chaufför kör du din egen bil. Vänta, vänta, vänta – vi tar det igen: DU KÖR DIN EGEN BIL! Eller egen lastbil om du redan har C–kort. Och egen jobbmobil får du också. Bra va?

Hör av dig till oss

Är du intresserad av att jobba som chaufför?
Skicka in en intresseanmälan till oss redan idag!