Extrapersonal

Best Terminal Spånga söker extrapersonal för sortering natt

I Best Transports terminal ankommer och avgår gods till och från hela Sverige. Vi söker nu extrapersonal för sortering av paketgods nattetid. Det här är perfekt för dig som studerar eller önskar kombinera jobbet med något annat. Du kommer ingå i team som hanterar ankommande gods, säkerställer att rätt paket kommer till rätt destination i terminalen.


Om dig

För att lyckas hos oss är du lyhörd och noggrann. Du gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är mycket serviceinriktad och njuter av att få leverera det ”lilla extra” i alla lägen. Du trivs att arbeta i grupp och har en god samarbetsförmåga. De dagliga arbetsuppgifterna kräver att du talar och förstår svenska obehindrat. Eftersom det förekommer tunga lyft behöver du vara van vid fysiskt arbete. Du innehar truckkort.


Om oss

Best Transport är ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag. Vi driver på utvecklingen i branschen! Sedan starten 1976 har vi utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark. Best Transport erbjuder sina kunder en unik tillgänglighet och flexibla och effektiva logistiklösningar. Som enda företag i transportbranschen inkluderar vi 100% klimatkompensation i alla våra transporter. Det är vi väldigt stolta över!


Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Spånga, Stockholm

Omfattning: Timanställning, visstid 6 månader eller mer. Minst 2 nätter per vecka.

Arbetstider: Sön-tors 21:30-06:30.

Lön: Timlön, enligt kollektivavtal. Best Transport har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Terminalchef Tayfun Özogluöz på tayfun.ozogluoz@besttransport.se

Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 februari 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan

Skriv i meddelanderutan vilken tjänst du söker