Innesäljare Stockholm

Brinner du för försäljning? Letar du efter en ny utmaning?

Vi söker innesäljare till nystartat innesäljs-team

Du kommer ingå i ett nytt team som dedikerat kommer bearbeta marknaden efter potentiella kunder, främst mindre företag med regelbundna transportbehov. Du ansvarar för att sälja Best Transports produkter och tjänster till utvalda kundgrupper med din röst som främsta arbetsredskap. Du kommer att ansvara för affären från start till mål – från att ringa kunden, uppdatera/skriva avtal till att säkerställa att kunden kommer igång med beställningar.


Om tjänsten

För att lyckas hos oss tror vi att du kombinerar att vara lyhörd och noggrann med ett stort driv och en god social förmåga. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och har ett utpräglat mål-och resultatfokus. Du kan konsten att argumentera för din sak och styra ett samtal. Du är mycket serviceinriktad och du njuter av att få leverera det ”lilla extra” i alla lägen. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från telefonförsäljning B2B och är van att arbete i CRM. Du har en mycket god förståelse i svenska och engelska. Vi ser positivt på dig som även behärskar ytterligare språk.


Om dig

Best Transport är ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag. Vi driver på utvecklingen i branschen! Sedan starten 1976 har vi utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark. Best Transport erbjuder sina kunder en unik tillgänglighet och flexibla och effektiva logistiklösningar. Som enda företag i transportbranschen inkluderar vi 100% klimatkompensation i alla våra transporter. Det är vi väldigt stolta över!


Om oss

Best Transport har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund. Vi erbjuder en fartfylld och trevlig arbetsplats i en organisation med stort driv.


Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Årsta, Stockholm
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Enligt schema.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, efter provanställning
Lön: Fast lön + provision


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamleader Helen Persson på helen.persson@besttransport.se eller 073-091 40 09

Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 mars 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan

Vänligen skriv i meddelanderutan att du söker tjänsten som innesäljare.