Best Terminal Spånga söker

Medarbetare

Vi söker medarbetare till vår terminal i Spånga

På vår terminal i Spånga erbjuds du möjligheten att kombinera traditionellt terminalarbete med en del lättare administrativt arbete såsom hantering av returer, avisering, transportbokning m.m. I Spånga ryms, utöver terminalen, kundmottagning där du över disk tar emot och lämnar ut gods till privat-personer och företagskunder.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Lossning och sortering av ankommande gods
  • Skanning av paket
  • Besvara kundtjänsttelefon vid behov
  • Genomföra beställningar och bokningar i affärssystemet K2
  • Hantera returflöde av produkter till våra kunder

Om dig

Som person är du lyhörd och noggrann. Du gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är mycket serviceinriktad och tycker om att få leverera det ”lilla extra” i alla lägen. Du trivs att arbeta i grupp och har en god samarbetsförmåga. Du har tidigare erfarenhet från arbete på terminal/lager, gärna truckförarkort och har en viss datorvana. Vidare talar du och förstår svenska obehindrat. Du är van vid fysiskt arbete och tunga lyft. Vi tror att du bor på norra sidan av Stockholm, då placeringen är i Spånga.

Om oss

Best Transport är ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag. Vi driver på utvecklingen i branschen! Sedan starten 1976 har vi utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark. Best Transport erbjuder sina kunder en unik tillgänglighet och flexibla och effektiva logistiklösningar. Som enda företag i transportbranschen inkluderar vi 100% klimatkompensation i alla våra transporter. Det är vi väldigt stolta över!

Övrig information

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Placering: Spånga, Stockholm

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Varierande, enligt schema. Övertidsarbete kan förekomma.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Lön: Enligt kollektivavtal. Best Transport har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund.

Vi erbjuder en fartfylld och trevlig arbetsplats i en organisation med stort driv. För rätt person finns det spännande utvecklingsmöjligheter hos oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Terminalchef Tayfun Özogluöz på tayfun.ozogluoz@besttransport.se

Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28 februari 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan

Skriv i meddelanderutan vilken tjänst du söker