Till vårt kontor i Uppsala söker vi

Trafikledare

Om tjänsten

Ditt uppdrag är att hitta den lämpligaste resursen för varje enskild transport. Din utmaning är att göra det flera hundra gånger om dagen. Best Transport söker nu en kundorienterad trafikledare.

Trafikledaren spelar en avgörande roll för hur Best Transport levererar den service och kvalitet som våra kunder förväntar sig. Trafikledningen prioriterar, planerar och fördelar över 500 transportuppdrag varje dag. Till förfogande finns över 20 fordon av olika slag. Vi arbetar med den senaste tekniken inom trafikledningssystem. Tempot är periodvis väldigt högt och många saker händer samtidigt vilket ställer stora krav på samarbete och fokus på det som för tillfället är viktigast. Kundservice, effektivitet och lönsamhet för våra anslutna åkerier är några exempel på aspekter att ta hänsyn till i det dagliga arbetet. I rollen som trafikledare ingår även en hel del kundkontakter.


Om dig

För att lyckas hos oss är du en lugn och mogen lagspelare. Du är ansvarstagande, har känsla för service och har en hög arbetskapacitet. Du är rak och tydlig i din kommunikation. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har en god analytisk förmåga. Du har lätt för att planera och prioritera ditt arbete. Du inspireras av att hela tiden fatta snabba beslut som får stor betydelse för våra kunder. Du har goda kunskaper i svenska, har datorvana och behärskar MS Office. Vana från Fleet101/K2 är meriterande. Du har minst B körkort. Du har mycket god lokalkännedom i Uppsala och Stockholms län. Du är väl insatt i Uppsalas och Stockholms infrastruktur och trafiksituation.


Om oss

Sedan 1976 har Best Transport erbjudit små och stora företag prisvärda transportlösningar och har sedan starten tagit positionen som en av Sveriges ledande aktörer av Bud-och lokala transporter, Best utför dagligen tusentals uppdrag och sysselsätter i dagsläget drygt 450 fordon i Sverige, Norge och Danmark. Best primära upptagningsområde är de nordiska storstadsregionerna.


Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Uppsala

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Varierande mellan kl 06:30-18-00. Övertidsarbete kan förekomma.

Lön: Enligt överenskommelse


Vi erbjuder en fartfylld och trevlig arbetsplats i en organisation med stort driv. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Johannesson på tel 070-410 50 50.

Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 mars 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan

Vänligen ange i meddelanderutan att du söker tjänsten som trafikledare i Uppsala.