Best_Transport_Niklas_Falk_Fredrik_Lowendahl

10 maj 2023

Best Transport ökar expansionstakten

Best Transport fortsätter sin expansion i Sverige. Last mile-bolaget, som har sikte på att bli Nordens ledande aktör inom snabba och hållbara leveranser, växlar nu upp arbetet med att utöka det geografiska erbjudandet och att addera tjänster och service i nya områden genom att tillsätta två nya tjänster som ska accelerera expansionsarbetet.

Målsättningen är kristallklar hos Best Transport: bolaget ska bli Nordens ledande aktör inom snabba och hållbara bud-, distributions- och last mile-uppdrag. Nu ökar transportbolaget expansionstakten och tillsätter två nya tjänster som ska hålla i taktpinnen när det gäller extern kapacitet, linjetrafik och Business2Warehouse (B2W).

Niklas Falk tillträder rollen som ansvarig för extern kapacitet i Sverige. Han ansvarar därmed för utvecklingen och kvalitetssäkringen av externa partners och franchisetagare. Niklas kommer även att aktivt arbeta med att utöka Best Transports nätverk av externa partners och franchisetagare i nya geografier.

– Jag ser mycket fram emot att fördjupa samarbetet och att ha en tät dialog med våra externa partners och franchisetagare. Det är viktigt för att vi ska kunna växa tillsammans. Samtidigt kommer jag lägga stort fokus på att kvalitetssäkra verksamheten och säkerställa att vi har en samsyn när det gäller hållbarhetsarbetet med fossilfria leveranser och schyssta villkor, säger Niklas Falk, Ansvarig för extern kapacitet på Best Transport.

Fredrik Löwendahl tillträder rollen som ansvarig för linjetrafik och B2W, vilket innebär att han ska säkerställa en väl fungerande och hållbar infrastruktur för gods mellan olika terminaler och från kund till Best Transports terminaler.

– Vi på Best Transport strävar efter att skapa optimala och kostnadseffektiva lösningar för våra e-handelskunder och B2B-kunder. I vår omfattande infrastruktur hanteras dagligen enorma mängder paketvolymer och vi arbetar aktivt med samlastning och optimering, vilket skapar eftertraktade synergieffekter. Jag ser fram emot att, med hjälp av våra snabba och hållbara tjänster, ge våra kunder de mest optimala lösningarna, säger Fredrik Löwendahl, ansvarig för linjetrafik och B2W på Best Transport.

– Hos oss på Best Transport är det alltid kunden som är i fokus och vi växer tillsammans med våra kunder. Genom att tillsätta dessa två roller i bolaget kan vi öka expansionstakten ytterligare och nå ut i nya geografier, samtidigt som vi tillgodoser våra kunders behov av snabba hållbara leveranser, säger Niklas Knight, Koncernchef på Best Transport.

Kontakt

Niklas Knight
Koncernchef, Best Transport
niklas.knight@besttransport.se

Niklas Falk
Ansvarig för extern kapacitet, Best Transport
niklas.falk@besttransport.se

Fredrik Löwendahl
Ansvarig för linjetrafik och B2W, Best Transport
fredrik.lowendahl@besttransport.se

Nyhetslistan