Best Transport klimatkompenserar sina transporter till 100%

Läs mer

2018.10.04

KICKS väljer Best Transport


Best Transport levererar för skönhetsjätten KICKS

Nu inleds Best Transports nya samarbete med skönhetsjätten KICKS. Det innebär att miljontals svenskar erbjuds möjlighet till samma dag-leveranser hela vägen hem till dörren av såväl makeup som hudvård och parfym.

KICKS är Nordens ledande kedja inom skönhet och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Det nya samarbetet med Best Transport innebär att skönhetskedjans kunder erbjuds både snabba och flexibla hemleveranser. Företagets lager är strategiskt beläget i Jordbro, strax söder om Stockholm. Vid beställning innan kl. 12 under vardagar kommer 2,4 miljoner mottagare i Stockholm och Uppsala dessutom erbjudas samma dag-leveranser. I övriga delar av landet sker hemleveransen främst dagen efter beställning.

– Vi har varit på jakt efter en aktör som har både kompetensen, räckvidden och nätverket för att erbjuda våra e-handelskunder bäst villkor. Med Best Transport säkrar vi upp snabbast möjliga leveranser till flest antal människor, säger Freddy Sobin, VD på KICKS.

Best Transport går in i det nya samarbetet med över en miljon genomförda hemleveranser i ryggen. Tack vare transportföretagets stora erfarenhet och kunskap kan nu KICKS-kunderna se fram emot att snabbt få skönhetsprodukterna hem till dörren.

– Vi känner stor glädje och stolthet över att få förtroendet från en av de främsta aktörerna i skönhetsbranschen. För skönhetsprodukter finns det en hög efterfrågan på snabba leveranser och vi kommer maximera vår kapacitet för att miljontals konsumenter ska få hem sina efterlängtade produkter samma dag som beställningen görs, säger Niklas Knight, VD på Best Transport.

För ytterligare information kontakta:
Niklas Knight, VD, Best Transport
Telefon: +46-76-142 52 37
E-post: niklas.knight@besttranport.se

Maria Kempe, pressansvarig KICKS
Telefon: +46 72 580 39 70
E-post: maria.kempe@kicks.se

Sunda transporter från sunda åkeriföretag

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.