Best Transport klimatkompenserar sina transporter till 100%

Läs mer

2018.04.26

NetOnNet erbjuder kunderna flexibla hemleveranser


NetOnNet inför klimatkompenserade, flexibla och snabba hemleveranser genom Best Transport

Med start torsdagen den 26:e april kommer stora delar av Sveriges hemelektronikkonsumenter erbjudas större valfrihet av hemleveranser med Best Transport vid köp hos e-handlaren NetOnNet. Dessutom är leveranserna 100% klimatkompenserade.

Samarbetet mellan Best Transport och NetOnNet innebär att ”same day”-delivery är möjlig till stor del av Sveriges befolkning. Kunder har även möjlighet att redan vid ordertillfället välja dag för hemleverans upp till 5 dagar framåt.

– Vårt senaste leveransalternativ ”Hemleverans från samma dag” ger kunderna möjlighet att välja hemleverans under kvällstid, men även valfriheten att välja specifik dag för leverans. I vissa områden kan kunderna lägga order vid lunch och få leverans redan samma kväll på vardagar, och i andra områden leveranser både lördag och söndag. Vi är övertygade om att vårt nya leveransalternativ kommer att uppskattas mycket av våra kunder och ser fram emot att följa dess positiva utveckling samt kundernas alltjämt förändrade önskemål och krav vilket driver vår egen utveckling framåt, säger Stefan Svensson Logistikchef NetOnNet.

Att forma starka band mellan NetOnNet och innovativa partners samt inleda nya spännande samarbeten som gynnar konsumenten är en naturlig del av NetOnNets vardag sen starten 1999.

– Flexibla leveranser på kundens villkor är Best Transports signum. Vi är oerhört glada över att få hjälpa NetOnNet med att nå ut med sina leveranser snabbare och effektivare. Att erbjuda NetOnNets kunder möjlighet att få bekväma kvällsleveranser direkt hem till dörren är något vi nu ser fram emot, säger Jimmy Swalén, Affärsutvecklare och Hemleveransansvarig på Best Transport.

– Hos NetOnNet sker all utveckling med fokus utifrån kundens behov och förväntningar och vi vet att flexibilitet och valfrihet för när och hur våra produkter levereras är viktigt för våra kunder. Vi är glada över att ha fått till ett starkt samarbete med Best Transport som möjliggör att vi nu kan erbjuda NetOnNets kunder såväl större valfrihet om när och hur de vill få sina leveranser men även över att det kan ske på ett 100% klimatkompenserat sätt, avslutar Stefan Svensson.

För ytterligare information kontakta:
Niklas Knight, VD, Best Transport
Telefon: +46-76-142 52 37
E-post: niklas.knight@besttranport.se

Nora Ay, PR- och kommunikationschef, NetOnNet AB
Telefon: +46-70-450 02 05
E-post: nora@netonnet.com

Sunda transporter från sunda åkeriföretag

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.