Best Hållbarhet

Miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbart

Vår affärsmodell ska säkerställa att samtliga hållbarhetsdimensionerna drar nytta av våra insatser och investeringar. Vi ska erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga och snabba leveranser som utförs på ett miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbart sätt.

Best Transport har, genom vårt hållbarhetsarbete, bevisat att en snabb samma dag-leverans på kundens villkor även är hållbar. Det är vi väldigt stolta över!

Hos oss är miljön alltid i fokus

Best Transport arbetar aktivt med att genomföra förändringar för att minska vår miljöpåverkan och vi har en långsiktig plan för vårt miljöarbete. 82 procent av vår klimatpåverkan uppstår genom de transportuppdrag vi utför. Vi har därför fokuserat på att ställa om vår fordonsflotta till att framföras på fossilfria bränslen. Från och med 1 januari 2022 utförs alla våra leveranser av fordon som drivs med förnybara bränslen såsom HVO100, el eller biogas.

Läs mer

Schyssta villkor i alla led

På Best Transport har vi kollektivavtal för våra anställda. Vi ställer krav på kollektivavtal hos våra underleverantörer. Samtidigt har vi en dialog med facket för att tillsammans utveckla ett avtal med större flexibilitet för att möta framtida konsumentbehov i kombination med trygga arbetsvillkor för chaufförerna.

Läs mer

Har du frågor?