Hej

Åkare

Bli åkare

Har du eget åkeri eller funderar du på att starta ett?

Gammal i branschen eller helt nystartad? Ett fordon eller många? Det spelar ingen roll – vi välkomnar åkare i alla former och storlekar. Vi sysselsätter våra åkerier varje dag mellan kl 07-23.

Bli åkare

Checklista

Att köra igång som åkare hos oss tar bara ett par veckor. Använd vår checklista så är du säker på att du har det som krävs:

  • Har yrkestrafiktillstånd
  • Är godkänd för F-skatt
  • Har svenskt körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Har miljöfordon (fordon som drivs på el, biogas eller HVO100)

Fördelarna med oss är många...

Stabilitet och expansion

Best Transport är en stabil uppdragsgivare med ett stadigt flöde av uppdrag. Vi sysselsätter dagligen våra åkerier mellan kl 07-23. Och det är så det ser ut idag! Vi expanderar nämligen hela tiden vår verksamhet och får alltfler uppdrag.

Justare priser

Vi har ordnat så att våra åkerier får rabatt på bland annat bränsle och fordon. Genom våra RAM-avtal kan vi alltså hjälpa dig att sänka kostnaderna!

Trygghet

Av oss får du hjälp med alltifrån rekrytering till moderna arbetsverktyg för att se till att din verksamhet växer tillsammans med oss. Du kan känna dig trygg med att vi hjälper dig!

Ständig utveckling

Konkurrensen om kunderna är stenhård. Och kundernas krav ökar hela tiden. Därför är vi i ständig utveckling. Att hitta nya och bra lösningar och ständigt sträva efter att bli bättre – det är en av våra styrkor.

Justare ersättning

Vår ersättningsmodell gör att du som åkare får betalt för varje utfört uppdrag. Dessutom kan du känna dig säker på att du får betalt i tid och att ersättningen är korrekt.

Utbildning

Att förbereda förare på vad yrket kräver är ett vinnande koncept. Därför utbildar vi på Best Transport framtidens förare. Vi har t ex ett alldeles eget e-learingsystem – Best Academy

Hör av dig till oss

Vill du ha Best Transport som uppdragsgivare för ditt åkeri?
Anmäl ditt intresse redan idag – det tar bara några minuter!

...................................

........................