best_pilotene.png

21 maj 2019

Best expanderar vidare

Förvärvar Pilotene Transport

Best Transport rycker allt närmare målsättningen att bli marknadsledande på snabba transporter i Norden. Under de senaste åren har företaget expanderat kraftigt i Sverige samtidigt som företaget etablerat sig i Danmark. Nu stärker företaget sin position även i Norge genom att förvärva Pilotene Transport AS.

En ännu starkare närvaro i Oslo-regionen och en tydlig signal om att Best Transport nu närmar sig målet att bli Nordens ledande aktör inom snabba och moderna bud-, distributions- och sista milen-uppdrag. Det står klart när Best Transport nu förvärvar Pilotene Transport.

– När Pilotene Transport nu blir en del av Best Transport kommer vi få en bredare tjänsteportfölj och ökad kapacitet, vilket gör att vi stärker vårt kunderbjudande till våra B2B-kunder i Oslo-regionen. Genom förvärvet kommer vi också, under senare delen av 2019 och under 2020, att accelerera vårt hemleveranserbjudande till nordiska e-handlare, säger Niklas Knight, VD för Best Transport.

Pilotene Transport har närmare 20 års erfarenhet inom transportbranschen och omsätter årligen ca 12 MNOK. Pilotenes VD Hege Sofie M. Normann kommer nu ingå i ledningsgruppen för Best Transport i Norge och ha den viktiga rollen som administrativ direktör på Best Transport i Oslo.

–För oss står kunden alltid i centrum. Genom att vi nu blir en del av Best Transport kommer våra kunder få tillgång till en bredare tjänsteportfölj. Best Transport har dessutom, precis som Pilotene Transport, en uttalad miljöprofil, vilket jag vet att våra kunder uppskattar. Nu ser vi fram emot att börja jobba tillsammans och att erbjuda bud- och transporttjänster i toppklass, säger Hege Sofie M. Normann, VD för Pilotene Transport AS.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Kim Foss
Affärsområdeschef Oslo, Best Transport
+47-94 01 28 22
kim.foss@besttranport.no

Hege Sofie M. Normann
VD, Pilotene Transport
+47-22 22 25 30
hege@pilotene.no

Nyhetslistan