itlogistics.png

2 juni 2016

Förvärvar IT-logistics i Växjö

Best Transport har sedan 2005 etablerat sig som en tongivande Nordisk leverantör inom lagerhållning, leverans- och uppställningstjänster samt säkra och miljövänliga återtag för all IT-relaterad utrustning.

Best Transports förvärv av IT-Logistic i Växjö AB kompletterar och förstärker nu våra dedikerade IT-logistikcenter i Växjö och Stockholm. Vi ser stora möjligheter till synergier och därtill en kraftig utökning av Best IT-logistiks geografiska upptagningsområde.

IT-Logistics båda grundare och samtlig personal fortsätter inom Best Transport.

Vår 40-åriga transporterfarenhet med egen fordonspark ger oss möjlighet att erbjuda den Nordiska marknaden ett branschunikt helhetsansvar. Från ankommande billeverans till uppställd och installerad för anvisad slutanvändare hos uppdragsgivaren.

Best IT-logistik erbjuder prissättning per dator eller enhet vilket gör projektering och hantering enkel att budgetera och prisjämföra. Från och med den 1 maj 2016 är alla transporter som produceras av Best fordon till 100% klimatkompenserade vilket ger Best IT-logistik en betydande konkurrensfördel.

Best Transports affärsområde IT-logistik beräknas nu omsätta totalt ca 50mkr per år.

Nyhetslistan