lulea.png

5 oktober 2015

Rullar ut i Luleå

Nu kommer södra Sverige närmare Luleå!

Best Transport etablerar sig nu i Luleå genom ett djupt samarbete med Holmgren High Speed Logistics AB. Franchiseavtalet innebär att Bests nätverk utökas samtidigt som företagen i Norrbotten får avsevärt bättre service. Det anrika transportföretaget Holmgren High Speed Logistics och Best går samman i en gemensam kraftsamling som gynnar den lokala marknaden. Företag och organisationer i Norrbotten kan från och med nu kvalitetssäkra transporterna till och från södra Sverige och därmed öka sin konkurrenskraft.

– Att vi får tillgång till mer muskler och Best Transports nätverk i södra Sverige innebär att vi kan förenkla rutiner, erbjuda en bättre webblösning och fasta priser som gynnar de lokala företagen och tillväxten i regionen, säger Kajsa Grahn, VD för Holmgren HSL, som nu kliver in i Best Franchise.

Best Transports historia som pionjärer passar bra ihop med Holmgren High Speed Logistics där Kajsa Grahn är VD och delägare tillsammans med Lars Holmgren, säljare och andra generationen i familjeföretaget som grundades redan på 1950-talet.

Nyhetslistan