best_dk.png

4 september 2017

Best Transport etableras i Danmark

Best Transport fortsätter sin stora satsning med målsättningen att bli den ledande aktören på snabba transporter i Norden. Företaget tar nu sitt nästa steg i sin geografiska expansion och startar upp verksamhet i Danmark.

Initialt kommer Best Transport erbjuda sina tjänster i Köpenhamnsområdet och Själland för att i ett senare läge erbjuda samma dag-transporter och hemleveranser till större delen av Danmark. I samband med etableringen har Best Transport förvärvat Last Mile Services AsP.

– Best Transport befinner sig i en mycket spännande fas och att genomföra den här etableringen innebär stora möjligheter för företaget. Efterfrågan på hemleveranstjänster förväntas öka stadigt under de närmsta åren och den danska marknaden har en enorm tillväxtpotential. Vi kommer att erbjuda konkurrenskraftiga och marknadsledande lösningar till den danska marknaden. Därför är jag är övertygad om att etableringen kommer att ske med stor framgång, säger Niklas Knight, VD för Best Transport.

Med 40 års branscherfarenhet och en omfattande transportpark kan Best Transport erbjuda flexibla samma dag-transporter och precisa hemleveranser till miljontals företagare, ehandlare och privatpersoner. Tjänsterna finns tillgängliga i Sverige, Norge och nu även Danmark. Best Transports kärnverksamhet är fortsatt lokala budleveranser och kundanpassade distributionslösningar.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Nyhetslistan