27 september 2018

Satsar i e-handelsstaden – Best Transport etableras i Borås

Best Transport tar nästa steg i sin geografiska expansion och etablerar sig i Borås. På så sätt fortsätter transportföretaget sin storsatsning med målet att bli den ledande aktören på snabba transporter i Norden. Genom etableringen erbjuder Best Transport företag i regionen samma dag-leveranser.

Borås är en av landets främsta e-handelsstäder där flera stora aktörer är verksamma. Best Transports franchiseetablering i staden är därför ett viktigt steg i företagets expansionsfas. Slutkonsumenternas efterfrågan på samma dag-leveranser ökar kontinuerligt och Best Transport möter nu efterfrågan genom att utöka sin kapacitet på området. Därmed stärker bolaget även sin position i den strategiskt viktiga regionen.

Genom etableringen erbjuder transportföretaget nu samma dag-leveranser från e-handelsföretag i regionen till slutkonsumenter i resten av Västra Götaland, men även i Stockholm, Skåne och Köpenhamn. I dag samarbetar Best Transport med Boråsbaserade e-handlare som NetOnNet, Care of Carl och Snusbolaget.

– Best Transport befinner sig i en spännande expansionsfas där etableringen i Borås är ett steg i helt rätt riktning. Regionen är framstående inom e-handel och är därför ett viktigt geografiskt område för oss. Efterfrågan på snabba leveranslösningar ökar nu markant och genom att stärka upp i Borås med fler av våra klimatkompenserade transporter stöttar vi även nätbutikernas tillväxt, säger Niklas Knight, VD på Best Transport.

Transportbolagets omfattande nätverk har möjliggjort snabba leveranser företag emellan i andra delar av landet. Boråsetableringen innebär att företag i Västra Götaland nu erbjuds konkurrenskraftiga samma dag-leveranser till en ännu större geografi.

– Det finns en stor efterfrågan på snabba distributionstjänster mellan Borås och Göteborg. Genom att vi etablerar oss i Borås kan vi senare i höst tillgodose våra företagskunders behov på dagliga avgångar mellan städerna. Det tycker vi är ett viktigt steg för att bli ledande i Norden på snabba transporter, avslutar Niklas Knight.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Nyhetslistan