boozt.png

14 december 2017

Best Transport inleder samarbete med Boost.com

En av landets största e-handlare inom kläder och mode, Boozt.com, har valt Best Transport som ny samarbetspartner. Samarbetet kommer att möjliggöra hemleveranser till mer än nio miljoner invånare i Sverige, Oslo och Köpenhamn.

Att leverera på mottagarens villkor står i fokus för det nya samarbetet. Flexibla hemleveranser till slutkonsumenter i Sverige, Oslo och Köpenhamn ska stärka erbjudandet och göra det än mer attraktivt att shoppa online. Invånare i Skåne, Köpenhamn, Oslo eller på västkusten kommer dessutom att erbjudas hemleverans redan samma kväll som ordern läggs.

– Valet föll på Best Transport för att öka möjligheterna för våra kunder genom samma dag-leveranser och valbara datum för hemleveranser, men också för att alla transporter klimatkompenseras, säger Niels Hemmingsen, COO på Boozt Fashion AB.

Innan köpet genomförs kommer mottagaren att kunna välja vilken kväll man önskar hemleverans, vilken med stor sannolikhet påverkar konverteringen. Tidsfönstret är kl 18.00-22.00 och leveransen kan spåras under kvällen med en realtidskarta.

– Samarbetet med Boozt.com innebär en stor möjlighet för oss att underlätta vardagen för slutkonsumenterna genom flexibla hemleveranser. Samtidigt kommer vi att fortsätta utmana oss själva för att flytta gränserna för vad vi kan erbjuda, säger Niklas Knight, vd för Best Transport.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Karsten Anker Petersen
Head of Investor Relations & Corporate Communications, Boost Fashion AB
+45-5382 17 54
kap@boozt.com

Nyhetslistan