Best levererar Svenska Granar

22 november 2022

Best Transport levererar Svenska Granar

Fossilfria julgransleveranser i Stockholm, Göteborg och Malmö

Julen närmar sig med stormsteg och på söndag tänds det första adventsljuset runtomkring i Sveriges hus och hem. Lagom till att julstöket sätter igång rullar Best Transport ut med de första fossilfria julgransleveranserna från Svenska Granar till julfirare i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Denna vecka börjar Best Transport att leverera svenskodlade julgranar från Svenska Granar i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag kan nu enkelt beställa sin julgran online via svenskagranar.se och få den levererad direkt till dörren. Vid beställning före kl 18:00 kan julgranen levereras redan nästkommande dag.

– Vi ser ett ökat behov i hela landet av att klicka hem sin gran, därför känns det extra roligt att vi nu kan svara upp mot det behovet ytterligare. Vår ambition är att människor ska slippa bära hem sin gran och få människor att göra sitt julgransköp på nätet. Vi är övertygade om att samarbetet med Best Transport kommer göra våra kunder nöjda, säger Shan Druvlöf, Operativt ansvarig.

För många storstadsbor kommer det därmed att bli enklare än någonsin att få hem julgranen. Något som särskilt uppskattas av den växande andel av befolkningen i urbana miljöer som saknar tillgång till bil, eller som saknar körkort. Leveranserna utförs med fordon som kör på fossilfria drivmedel och av chaufförer med schyssta arbetsvillkor.

– Under de närmsta veckorna kommer vi på Best Transport att leverera mängder av små julklappspaket till svenska konsumenter. Men vi tycker också att det är viktigt att kunna erbjuda bekväma hemleveranser av mer skrymmande varor, något som vi är ganska ensamma om inom last mile-branschen. Det känns fint att vi med våra hållbara leveranser för Svenska Granar nu får bidra med ytterligare julstämning till Sveriges storstadsbor, säger Niklas Knight, Koncernchef på Best Transport.

Tillsammans med Svenska Granar tar Best Transport också ansvar för att hämta upp julgranen när julen firats ut. Julgranen hämtas upp utanför dörren och levereras sedan till närmsta energiverk för att sedan bli till fjärrvärme.


Om Svenska Granar

En av de traditioner som följt med julen i alla år är julgranen. Det magiska trädet som samlar hela familjen och sprider glädje. Detta fantastiska träd har vi odlat med mycket engagemang och passion i flera decennier. Vi har över 40 års erfarenhet av julgransodling i den skånska jorden och är idag Sveriges största julgransodlare. Vår ständiga förhoppning är att kunna göra det enklare för alla att köpa julgran på nätet. Med fokus på smidiga och säkra betalalternativ, snabb orderbehandling och flexibla leveranser gör vi det enklare att beställa julgranar online. För mer information besök svenskagranar.se

Kontakt

Niklas Knight
Koncernchef, Best Transport
niklas.knight@besttransport.se

Shan Druvlöf
Operativt ansvarig, Svenska Granar
shan@svenskagranar.se

Nyhetslistan