nlx.png

14 juni 2018

Best Transport och NLX går samman – förvärvet stärker närvaron i södra Sverige

Best Transport har en uttalad målsättning att bli marknadsledande på snabba transport- och logistiklösningar i Norden. Under de senaste åren har företaget expanderat kraftigt och erbjuder idag sina tjänster i större delen av Sverige. För att ytterligare stärka sin position i södra Sverige förvärvar nu Best Transport det Malmöbaserade företaget Netline Xpress.

En starkare närvaro i södra Sverige och möjlighet att erbjuda kunderna i regionen ännu snabbare leveranslösningar. Det blir resultatet när Best Transport nu förvärvar företaget Ombud Transporter i Malmö, mer känt under varumärket Netline Xpress (NLX). Best Transport tar därmed ett nytt viktigt steg i att bli ledande aktör inom flexibla och snabba leveranser i Norden.

– NLX är en av de bästa transportaktörerna i södra Sverige och vi är otroligt stolta över att nu få välkomna NLX till Best Transport. Det här ger oss både ökad kapacitet och större fordonsflotta, vilket innebär att vi blir marknadsledande på bud och distributionstjänster i Skåneregionen. Vi tar också ett ordentligt kliv närmre vår målsättning att bli den ledande aktören inom flexibla och snabba leveranser i hela Norden, säger Niklas Knight, VD för Best Transport.

Nu påbörjas arbetet med att integrera de båda bolagen och i höst ska såväl fordon som klädsel bytas ut till Best Transports signifikanta orangea färg.

– NLX och Best Transport är två bolag som liknar varandra just eftersom kundupplevelsen står i centrum. Best ligger i framkant med innovativa och tekniska lösningar som kommer att vinna marknadens förtroende för tidskrävande, kvalitetssäkrade transporter. Vi ser fram emot att börja jobba tillsammans och fortsätta erbjuda bud- och transporttjänster av högsta klass, säger Stephan Larsson, operativt ansvarig på NLX.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Nyhetslistan