halmstad.png

28 september 2017

Best Transport utökar till Halmstad

Best Transport tar nu nästa steg i sin geografiska expansion och etablerar sig i Halmstad genom ett samarbete med Halmstad Logistik och Transport AB. Samarbetet är en del av Best Transports satsning med målsättningen att bli den ledande aktören på snabba transporter i Norden.

Franchiseavtalet innebär att Best Transports nätverk utökas samtidigt som företagen i Halland får avsevärt bättre service och samtidigt kan dra nytta av nätverket. Det välrenommerade transportföretaget Halmstad Logistik och Transport och Best Transport går samman i en gemensam kraftsamling som gynnar den lokala marknaden. Företag och organisationer i regionen kan från och med nu kvalitetssäkra transporterna till och från stora delar av Sverige samt Oslo- och Köpenhamnsområdet och därmed öka sin konkurrenskraft.

– Att vi blir en del av Best Transports nätverk i Sverige innebär att vi får tillgång till deras nätverk i regionen som gynnar lokala företag och tillväxten i Halland, säger Frank Petersen, vd för Halmstad Logistik och Transport, som nu kliver in i Best Franchise.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Frank Petersen
VD, Halmstad Logistik och Transport
073-148 04 00
frank.petersen@besttransport.se

Nyhetslistan