Dotun_Ogunkanmi_Best_Group_CIO

17 juni 2024

Best Transport utser Dotun Ogunkanmi till Group CIO

Best Transport tar in Dotun Ogunkanmi som ny Group CIO (Chief Information Officer). Han får ansvar för verksamhetens växande IT-hub och får en nyckelroll i Best Transports fortsatta tillväxtresa.

Best Transport är stolta att tillkännage rekryteringen av Dotun Ogunkanmi, som ny Group CIO. Dotun kommer att leda last mile-bolagets IT-hub, en central enhet för innovation och utveckling, med mål att ytterligare stärka Best Transports position som en ledande aktör inom last mile.

Med en omfattande bakgrund inom IT-ledarskap och en passion för digital transformation, tillför Dotun en gedigen erfarenhet och framåtlutad kompetens till Best Transport. Han har tidigare haft nyckelroller inom flera framstående företag där han framgångsrikt har drivit teknologiska initiativ som har resulterat i betydande affärsförbättringar. Närmast kommer Dotun från rollen som CIO på Premo där han även innehaft tekniskt rådgivande roller mot systerbolagen Early Bird och Bonway.

– Vi är mycket entusiastiska över att välkomna Dotun till vårt team. Hans expertis inom IT och digital innovation kommer att vara avgörande när vi fortsätter att utveckla och förbättra våra innovativa lösningar för att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Vi har ambitiösa mål att vara branschledande när det gäller innovation och techutveckling, och med Dotun som Group CIO är vi övertygade om att vi kommer att nå dit, säger Mats Steen, Koncernchef på Best Transport.

Som Group CIO kommer Dotun att fokusera på att implementera avancerade teknologier och främja en kultur av innovation inom Best Transport. Han kommer att arbeta i företagets koncernledning och därigenom säkerställa att IT-strategin är i linje med Best Transports övergripande affärsmål och tillväxtstrategi.

– Jag är väldigt glad över att få möjligheten att leda Best Transports teknologiska resa och att bidra till att stärka företagets innovationskraft. Det är en spännande tid för teknologin och transportbranschen, där utvecklingen inom dessa områden går hand i hand. Jag ser fram emot att, tillsammans med mitt team på Best Transports IT-hub, skapa leveransupplevelser i världsklass samt tydliga värden för våra kunder, säger Dotun Ogunkanmi, Group CIO på Best Transport.

Kontakt

Nyhetslistan