Best levererar Svenska Granar

29 november 2023

Best Transport och Svenska Granar expanderar julgransleveranserna till ytterligare städer

Best Transport och Svenska Granar underlättar julstöket genom att erbjuda bekväma julgransleveranser direkt hem till dörren i en rad svenska städer. Besväret med att leta efter den perfekta granen och knata genom snö och kyla är ett minne blott – nu kan julen firas med en vacker gran utan stress och krångel.

För ett par år sedan inledde Best Transport och Svenska Granar sitt samarbete med fossilfria julgransleveranser. Efter en imponerande framgång, där julfirare i Stockholm, Göteborg och Malmö kunnat glädjas över bekväma julgransleveranser, tas nu steget in i nya geografiska områden. I år kommer även invånare i Uppsala, Örebro, Norrköping, Jönköping och Halmstad att kunna få sina svenskodlade julgranar direkt till dörren genom en enkel beställning på svenskagranar.se

– Vi ser en ökande efterfrågan över hela landet på möjligheten att beställa julgranen online och få den bekvämt levererad till dörren. Det känns därför extra glädjande att vi i år kunnat utöka leveransgeografin till att inkludera ytterligare städer. Samarbetet med Best Transport har varit avgörande för att göra detta möjligt, och vi är övertygade om att det kommer att bidra till att våra kunder är nöjda med julgransupplevelsen, säger Shan Druvlöf, Operativt ansvarig på Svenska Granar.

Från och med fredag 1 december är det möjligt för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag att enkelt och bekvämt beställa sin julgran online och låta Best Transport ta hand om leveransen. De hållbara leveranserna utförs av chaufförer som omfattas av kollektivavtal.

– Under de kommande veckorna kommer våra hemleveranser av små och stora paket underlätta julplaneringen för en stor mängd svenska konsumenter. Vi ser också att julgransleveranser har blivit en ny trend som underlättar i julstressen. Det är glädjande att våra leveranser även gör julgransinköpet till en bekväm och smidig upplevelse, så att fokus kan ligga på att njuta av julstämningen, säger Mats Steen, VD på Best Transport.

Kontakt

Nyhetslistan