dennis_bil.png

24 april 2018

Best Transport lanserar förarutbildningen Best Academy

Transportbranschen tampas med enorm brist på yrkeschaufförer, vilket ställer krav på branschens aktörer att investera i såväl nyrekrytering som befintliga förare. Best Transport är nu först ut med att storsatsa på yrkesförarna genom sin nya förarutbildning Best Academy. Satsningen innebär även rekrytering av Dennis Ericsson som förarinstruktör.

Det råder stor brist på yrkesförare i transportbranschen och under de kommande åren förväntas behovet siga ytterligare. För att hjälpa de åkerier som är anslutna till Best Transport att locka till sig, utveckla och behålla förare satsar nu företaget på Best Academy – en ny tvådagarsutbildning för yrkeschaufförer. Genom Best Academy vill Best Transport också kvalitetssäkra verksamheten ytterligare och säkerställa att kunden får en god leveransupplevelse.

I samband med att Best Academy drar igång rekryteras Dennis Ericsson till förarinstruktör. Dennis har många års erfarenhet av föraryrket med Best Transport som uppdragsgivare och ska nu arbeta dedikerat med att utbilda chaufförerna och kvalitetssäkra leveranserna.

– Best Academy är en viktig satsning där vi förser chaufförerna med både den kunskap och trygghet som krävs för att göra ett bra jobb. Vi kommer att arbeta mycket med de värden Best Transport står för inom allt från kundbemötande till trafikpolicy. Löpande uppföljningar kommer även ske för att garantera att förarna känner sig säkra inom alla moment som yrket innefattar, säger Dennis Ericsson, förarinstruktör på Best Transport.

Inför utbildningen har samtliga chaufförer fått tillgång till en förarhandbok och genomgått utbildningar i Best Academys digitala portal. Upplägget under utbildningens två dagar innehåller moment som kundbemötande, regler och lokalkännedom.

– För oss är det essentiellt att chaufförerna efterlever våra nyckelord – smidig, trevlig och prisvärd. Förarens direktkontakt med kunden är grundläggande för kundupplevelsen och med en långsiktig investering som Best Academy säkerställer vi kvaliteten på verksamheten och bygger samtidigt upp en stark kår med riktigt duktiga chaufförer, säger Niklas Knight, VD på Best Transport.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Nyhetslistan