Livit_Best

14 december 2023

Live it väljer Best Transport för snabba hemleveranser

Sveriges ledande aktör inom upplevelsepresenter introducerar snabba och hållbara hemleveranser med Best Transport. Därmed kan Live it kunder beställa upplevelsepresenter och få värdebevisen levererade hela vägen hem till dörren. Till 1,3 miljoner kunder sker leverans redan samma dag som beställning.

Live it är upplevelsebolaget som vill att så många människor som möjligt ska få personliga och unika gåvor som ger minnen för livet. På företagets hemsida kan svenskarna välja och vraka bland högkvalitativa upplevelser att ge bort till nära och kära. Nu inleder Live Itett samarbete med Best Transport för att säkerställa en kvalitativ upplevelse även när det kommer till leveransen av värdebevisen.

Genom Best Transport erbjuds 1,3 miljoner kunder i Västsverige snabba och fossilfria leveranser hem till dörren redan samma kväll om beställning läggs före kl 11. Ytterligare 5,3 miljoner svenskar erbjuds fossilfri hemleverans dagen efter beställning.

– För oss är det viktigt att erbjuda leverans av upplevelsepresenter på ett sätt som ligger i framkant och som möter kundernas behov. Eftersom beställningar ofta sker nära inpå själva gåvotillfället finns det en stark efterfrågan på snabba leveranser. I Best Transport har vi hittat en aktör som har kompetensen, räckvidden och nätverket för att kunna ge majoriteten av Sveriges befolkning riktigt kvicka hemleveranser. Det stärker vårt erbjudande ytterligare, säger Lina Koch, COO på Live it.

Nu är det snart jul, upplevelsepresenternas högtid nummer ett! Det nya samarbetet sjösätts nu i lagom tid för att kunna möta den enorma efterfrågan på leveranser av mängder upplevelsepaket till svenska konsumenter. Samtidigt planeras det för att framöver även kunna erbjuda snabba och fossilfria boxleveranser till Live it kunder.

– Snabba hållbara leveranser på kundens villkor är något vi på Best Transport är experter på. Vi är mycket glada och stolta över att nu få hjälpa Live it med att leverera hem upplevelsepaketen. Det känns också spännande att vi planerar för att komma igång med Best Box-leveranser, det kommer att bära med sig ytterligare flexibilitet för Live it kunder, säger Mats Steen, VD på Best Transport.

Kontakt

Nyhetslistan