paradiset.png

27 juni 2018

Paradiset e-handelssatsar med Best Transports klimatkompenserade hemleveranser

Matvarukedjan Paradiset introducerar nu sin efterlängtade e-handel. Genom Best Transports klimatkompenserade hemleveranser kan Paradisets kunder fortsätta handla med gott samvete och få varorna levererade direkt hem till dörren.

Ekobutiken Paradiset lanserar nu sin e-handel med hjälp av transportaktören Best Transport. Det innebär att 2,4 miljoner konsumenter i Stockholm och Uppsala har möjlighet att få varor hemkörda redan dagen efter beställning.

I dag, 27 juni, markerar starten för hemleveranserna med Best Transport. För Paradiset har det varit viktigt att kunna leverera varorna på tider som passar kunden. Med Best Transport kan kunden välja att få hemleverans måndag till fredag mellan kl 18–22. I planering finns expansion till fler orter på västkusten, i södra Sverige och längs norrlandskusten.

– Paradiset har en tydlig vision om att förändra matsverige och med hjälp av e-handel och flexibla leveranser tar de ett stort steg på vägen. Det är en kul resa att göra tillsammans, speciellt eftersom att vi också jobbar noggrant med vårt miljöarbete och klimatkompenserar samtliga våra transporter, säger Niklas Knight, VD på Best Transport.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Nyhetslistan