rekryterar_cio.png

7 mars 2018

Best Transport ökar satsningen på digitalisering – rekryterar Nils Gothin till CIO

Best Transport verkar i en bransch som ständigt ställs inför nya krav på digitala lösningar. Nu storsatsar företaget på IT-strategier och på att utveckla den digitala kundresan. Nils Gothin rekryteras till ny CIO och ska leda satsningen.

IT har blivit en allt viktigare del av Best Transports verksamhet och företaget har en uttalad strävan om att ligga i teknisk framkant. Nu investeras det ytterligare på området genom att tillsätta Nils Gothin som CIO. Gothin kommer närmast från tjänsten som IT-chef på SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum.

– Hos Best Transport finns en lyhördhet gentemot kunderna och därmed en stark vilja att hela tiden bli bättre. Det lockade mig, eftersom jag drivs av att utveckla hela affärsverksamheten genom IT-lösningar. Genom ökad digitalisering kommer vi att bli ännu mer tillgängliga och transparenta för våra kunder. Samtidigt kommer vi öka vår interna effektivitet. Det är en väldigt spännande resa att vara med på, säger Nils Gothin.

Best Transport jobbar ständigt med att flytta gränserna för hur man kan tillgodose de förändrade konsumentbehoven, där nya IT-lösningar är en viktig faktor. Därför kommer Gothins främsta fokus som CIO vara att utveckla den digitala kundresan för att bemöta den ökade konsumentmakten och kraven på flexibilitet.

– Jag jobbade med Nils på SBC och vet vilken kompetens han besitter inom just digitala strategier. Nu när Best Transport satsar vidare inom IT-området är vi otroligt glada och stolta över att han valt att jobba med oss, säger Niklas Knight, vd på Best Transport.


Nils Gothin

Ålder: 55 år
Bakgrund: IT-chef på SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum, Marketing manager and Business development på SAS Ground Services, Utbildad på Marknadsakademien på Stockholms Universitet.
På fritiden: Scoutledare i Hässelby Scoutkår
Drivs av: Att hitta möjligheter där man knyter ihop verksamhetens affär med IT

Kontakt

Nils Gothin
CIO, Best Transport
076-107 10 02
nils.gothin@besttransport.se


Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Nyhetslistan