skincity.png

27 november 2017

Skincity och Best Transport erbjuder flexibla hemleveranser i Danmark

Skincitys konsumenter i Köpenhamnsområdet erbjuds nu hemleveranser med Best Transport redan nästa dag. Det utökade samarbetet innebär stor flexibilitet för konsumenterna och genom etableringen i Danmark når Best Transport nu 1,5 miljoner danska mottagare med den moderna hemleveransen.

Nu utökar Skincity sitt samarbete med Best Transport och erbjuder leveranser hela vägen till dörren, dagen efter beställningen genomförs. Ordrar som läggs innan 15.00 levereras redan nästa vardagskväll med ett tidsfönster på 18.00-22.00. Under kvällen kan mottagaren, precis som Skincitys kunder i Sverige, smidigt följa leveransbilen på en realtidskarta. Första möjliga leveransdag i Köpenhamnsområdet blir onsdagen den 29 november.

– Vi har sett fram emot att starta ordentligt i Danmark och tillsammans med vår framgångsrika e-handlare Skincity blir det äntligen verklighet. Detta tycker vi givetvis är väldigt roligt och spännande. Vi är övertygade att vi, tillsammans med Skincity, kan erbjuda den danska marknaden en fantastiskt köpupplevelse, säger Jimmy Swalén, affärsutvecklare på Best Transport.

Om följande vardagskväll inte passar kan mottagaren självklart välja ett senare datum för leverans. Att slutkonsumenten själv erbjuds kontroll över när de vill vara hemma för att ta emot leveranser är enligt Best Transport någonting som höjer konverteringen.

– Som ett nästa steg i ett bra samarbete är vi mycket nöjda med att tillsammans med Best Transport kunna erbjuda våra kunder i Köpenhamnsområdet en snabb och smidig köpupplevelse. Vi fortsätter samtidigt att vidareutveckla vårt nästa gemensamma steg, säger Ylva Pagmén, Supply Chain Manager på Skincity.

– Best Transports vision är att bli ledande på snabba transporter, både hem till konsumenter och företaget emellan på den nordiska marknaden. En pålitlig och snabb leverans kommer för många e-handlare att innebära en konkurrensfördel. Genom vår etablering i Danmark kan vi i dagsläget hjälpa svenska e-handlare att nå över 1,5 miljoner danska konsumenter. Vi möjliggör även för danska e-handlare att nå cirka 7 miljoner svenska konsumenter genom vårt nätverk, säger Niklas Knight, vd på Best Transport.

Kontakt

Jimmy Swalén
Affärsutvecklare och Hemleveransansvarig, Best Transport
076-778 51 00
jimmy.swalen@besttranport.se

Ylva Pagmén
Supply Chain Manager, Skincity
070-476 85 22
ylva.pagmen@skincity.se

Nyhetslistan