28 augusti 2018

Best Transport erbjuder snabbare leverenser mellan Uppsala och Stockholm

I linje med Best Transports mål att bli den ledande aktören på snabba transporter i Norden introducerar transportbolaget ännu snabbare leverenser mellan Uppsala och Stockholm. Nu har kunder hela förmiddagen på sig att beställa bud och samtidigt garanteras leverans samma eftermiddag.

Uppsala och Stockholm breder ut sig samtidigt som kommunerna längs vägen mellan städerna växer kraftigt. I takt med att städerna växer ihop ökar också antalet företag som har kunder över hela storstadsregionen. Behovet av att enkelt och snabbt nå ut med leveranser över ett stort geografiskt område har därför ökat.

För att möta kundernas efterfrågan lanserar Best Transport en ännu snabbare budtjänst mellan Uppsala och Stockholm och åt andra hållet. Nu kan företag i storstadsregionen beställa bud ända fram till kl 12:00 och samtidigt få en garanterad leverans innan kl 17:00 samma dag. Dessutom blir prislappen för en samma dag-leverans avsevärt mycket lägre. För endast 329 SEK kan avsändaren boka en samma dag- leverans från exempelvis Fyrislund i Uppsala ända ner till Södertälje.

– Best Transport befinner sig i en expansionsfas i vilken vi dagligen arbetar för att erbjuda kunder marknadsledande lösningar till ett konkurrenskraftigt pris. Det är enormt viktigt att vi möter kundernas höga krav och erbjuder dem smarta leverenser på deras villkor. Genom att introducera snabbare budleverenser mellan Uppsala och Stockholm och vice versa gör vi just detta, säger Niklas Knight, VD på Best Transport.

Genom att också inkludera generöst tilltagna mått i tjänsten kan företag dessutom skicka upp till sju kolli och 50 kilo i en sändning. Transporterna är dessutom 100 procent klimatkompenserade, liksom samtliga leverenser av Best Transport.

– För oss är det självklart att klimatkompensera och därmed ta ansvar för den påverkan våra transporter har på miljön. Lika självklart är det att vi erbjuder våra företagskunder snabba budtjänster som inkluderar väl tilltagna mått och en stor geografi till ett oerhört konkurrenskraftigt pris, avslutar Niklas Knight.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Nyhetslistan