lastbil3.png

16 april 2018

Best Transport utmanar marknaden i Göteborg och Malmö

Best Transport har målsättningen att bli den ledande aktören på snabba transporter i Norden. Därför utmanar nu uppstickaren konkurrenterna i södra och västra Sverige med budtjänsten Best Paket – för paket som hämtas och lämnas samma dag.

April markerar starten för transportföretagets utökade satsning på tjänsten Best Paket. Tjänsten har funnits i Stockholm sedan 2012 och är en storfavorit hos kunderna. Nu har turen kommit till regionerna Göteborg och Malmö.

– I Göteborg och Malmö finns en väldig efterfrågan på prisvärda alternativ med stora geografiska täckningsområden och korta leveranstider. Med Best Paket, som dessutom inkluderar generöst tilltagna volymmått, tillmötesgår vi kundernas behov, säger Niklas Knight, VD på Best Transport.

Best Paket är en samma dag-leverans med hämtning och lämning mellan kl 08.00 och 17.00. I Malmöregionen (inkl. Trelleborg, Lund, Höllviken, Kävlinge m.fl.) kostar Best Paket 59 SEK och i Göteborgsregionen (inkl. Kungsbacka, Landvetter, Lerum, Kungälv m.fl.) 69 SEK. Transporterna är 100 procent klimatkompenserade, precis som samtliga leveranser med Best Transport.

– Best Transport befinner sig i en expansionsfas där vi jobbar aktivt för att utmana branschen med marknadsledande lösningar och konkurrenskraftiga priser. Nu blir vi ännu starkare i viktiga delar av Sverige och vi ser fram emot att fortsätta växa i både Malmö och Göteborg, säger Niklas Knight.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Nyhetslistan