hemleverans_s_xl.png

25 oktober 2018

Best Transport växer i takt med e-handeln: Utökar nu sitt hemleveranserbjudande med paket i storlekarna M-XL

I samband med e-handelns framfart har efterfrågan på hemleveranser ökat lavinartat de senaste åren. För att underlätta för såväl företag som konsument utökar Best Transport sitt erbjudande och levererar nu hem allt ifrån cyklar och kylskåp till loungemöbel-set. Några kunder som redan smygstartat med hemleveranser M-XL är Plantagen, Decathlon och Fredells.

Best Transport befinner sig i en expansionsfas och har nu utökat sina hemleveranser med ytterligare tre leveransstorlekar – Medium, Large och X-Large. Nu kan företag som har lager eller butik i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo därmed även erbjuda hemleverans av större produkter med Best Transport.

– Vi har länge blivit uppvaktade av både e-handlare och retail angående hemleveranser av större föremål. Under de senaste åren har vi byggt upp ett stort nätverk, en stark fordonsflotta och inte minst en stor kunskap för att kunna tillfredsställa det behovet. Det känns tryggt när vi nu öppnar upp för hemleveranser i storlek M-XL, säger Jimmy Swalén, hemleveransansvarig på Best Transport.

Best Transport vet att det viktigaste för en hemleveranskund är att kunna veta när leveransen ska ske. Därför är transportbolagets varusändningar M-XL tidsstyrda och precisa med ett valbart leveransfönster, antingen kl 8-17, 8-12, 12-17 eller 17-22. Kunden styr över leveransmodellen, exempelvis om hemleveransen ska ske med kvittens, fotobevis, telefon- eller SMS-avisering.

– Vi gillar när våra kunder ställer hårda krav. Att hitta nya och bra lösningar och ständigt sträva efter att bli bättre – det är en av våra styrkor. Våra kundstyrda tidsfönster och leveransmodeller, men kanske framförallt att vi nu lansesrar hemleveranser i storlekarna M-XL är tydliga exempel på hur vi anpassar vår verksamhet efter kundens behov, säger Niklas Knight, VD Best Transport

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Nyhetslistan