hemleverans.png

3 oktober 2017

Välkommen till framtiden Postnord – den är redan här

I förra veckan meddelade PostNord att de nu erbjuder hemleveranser på kvällstid i Sveriges tre största städer utan tilläggsavgift. Någonting som benämndes som ett stort steg in i framtiden. Niklas Knight, VD för Best Transport som erbjudit tjänsten sedan 2014, menar att de har betydligt högre ambitioner för framtidens leveranser.

Att erbjuda hemleveranser på kvällstid är en grundläggande faktor för att möta behovet som finns bland e-handelskonsumenter. Best Transport har därför erbjudit tjänsten utan tilläggsavgifter under tre års tid. Best Transport erbjuder hemleveranser på vardagskvällar och söndagar med ett tidsfönster mellan 18.00-22.00. Företaget når idag två tredjedelar av Sveriges befolkning samt boende i Oslo och Köpenhamn.

Best Transport erbjuder också hemleveranser samma dag förutsatt att e-handlare och mottagare befinner sig i samma region. Det innebär att konsumenten som beställer varor från sin e-handlare – innan ett visst klockslag – får varorna levererade till hemmet på kvällen samma dag som beställningen läggs. Nästa steg för Best Transport är att introducera hemleveranser även på lördagar, initialt i landets största städer och med kortare tidsfönster för att öka valfriheten för mottagaren.

– För att hela tiden flytta gränserna för vad vi kan erbjuda är nästa steg att lansera hemleveranser även på lördagar. Vi planerar också att underlätta e-handelskonsumenternas stora mängder returer genom att erbjuda returupphämtning direkt från hemmet. Flexibla leveranstjänster som underlättar konsumentens vardag tror vi är nyckeln till nöjdare kunder. säger Niklas Knight, VD för Best Transport.

Följ leveransen i realtid
Best Transport har även tagit fram en funktion som gör det enkelt för kunden att följa sin leverans i realtid. Så snart en utleverans är lastad skickas ett sms till kunden med en länk till företagets leveransportal. Väl i portalen kan kunden följa leveransen grafiskt på en karta i realtid.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Nyhetslistan