ny_profil.png

31 maj 2015

Vi växer – för din skull

Från och med nu finns Best i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala.

Det innebär att du får bättre service, ökad flexibilitet och förmånligare erbjudanden. Men du kanske tänker: ”Hur då? Jag har väl ingen nytta av att de finns i andra städer – jag skickar ju bara bud inom stan!” Du tjänar på att vi kan bli mer effektiva. Tack vare expansionen får vi mer muskler både lokalt och centralt. Det innebär att vi snart kan ge dig en helt ny och bättre webblösning som gör det mycket lättare för dig att beställa bud, administrera kostnaderna och få överblick. Dessutom kan vi ge dig fler erbjudanden med fasta priser och utveckla servicen. Från och med nu erbjuder vi till exempel dagsbud för 99 kr.

Nytt ansikte men samma engagerade chaufförer

Vi passar också på att fräscha upp designen på kläder, bilar och annat som signalerar Best Transport. Lite varmare och piggare ända ned till fakturan vi skickar. Vi fortsätter också att träna alla våra chaufförer så att var och en fortsätter att leverera det där lilla extra – en glad hälsning, en öppen dörr och som god ambassadör för ditt företag eller varumärke.

Bättre för dig men också för miljön

De nya lösningarna sparar inte bara papper och bekymmer, de gör också att vi kan samlasta, minska spill och effektivisera själva transporterna. Så om vi ler lite extra när vi kommer nästa gång är det för att vi faktiskt lyckats bli mer smidiga, prisvärda och miljövänliga!

Tveka inte att höra av dig om du undrar över något – annars ses vi här på vår nya webbplats

Nyhetslistan