Öka konverteringen med rätt

fraktalternativ

Tips för dig som vill öka försäljningen

För dig som vill säkerställa att fraktalternativen i checkouten bidrar till att öka konverteringen är det här listan att ha koll på:

  1. Convenience är överordnat allt! För konsumenten är det viktigaste att leveransen ”passar in”. Leveransen behöver helt enkelt vara en smidig bit i konsumentens livspussel. Den smidigaste pusselbiten erbjuder den som låter konsumenten själv välja när, var och hur leveransen ska ske.
  2. Tillgänglighet och närhet Tid har blivit hårdvaluta! För att vara ett attraktivt alternativ behöver därför leveransen underlätta frigörandet av tid för konsumenten, så att det finns tid över till allt annat. Konsumenten vill helt enkelt inte behöva ta en omväg (eller en extra resa) förbi butiken eller förhålla sig till begränsade öppettider för att hämta upp sitt paket.
  3. Snabbt och hållbart Konsumenter uppskattar snabba leveranser. Och en snabb leverans är också det konsumenter är mest villiga att betala extra för. När den snabba leveransen dessutom utförs hållbart, med fordon som framförs med fossilfria eller emissionsfria bränslen av chaufförer som har schyssta villkor blir det jackpot!

Konsumentens fraktfavoriter

Hemleverans är den leveransmetod som merparten av svenska konsumenter ser som mest önskvärd. Detta eftersom hemleverans möter konsumenternas önskemål om hur de vill att leverans ska gå till.

Nu kompletterar vi våra hemleveranser med ett nytt favoritalternativ för frakt. Best Box sker till leveransboxar som står placerade nära bostaden i det offentliga rummet och som därmed finns tillgängliga 24/7.

Best Box

Kontakta oss om du vill veta mer