Tempererade transporter

GDP

Vi satsar på livsviktiga transporter

Varje dag kör vi över 500 bud där lasten behöver temperaturregleras. Det ställer krav på både fordonsutrustning och chaufförernas kompetens. Hittills har vi investerat i 40 temperaturreglerade fordon och mer än 500 GDP-utbildade chaufförer.

Sänd förfrågan

Stabila temperaturer

Våra GDP-transporter är utrustade med sensorer som säkerställer att våra fordon håller temperaturintervallet 5-25 grader. Den stabila temperaturen i lastutrymmet gör att läkemedel och temperaturkänsligt gods inte påverkas under transporten.

GDP-transporter i hela Sverige

Från Kiruna i norr till Smygehuk i söder. Vi erbjuder budtjänster med GDP-standard i hela Sverige. Transporterna sker främst från apotek och landsting till vårdgivare och utlämningsställen. Alltid med stort fokus på hög leveransprecision.

Våra larmbilar

Kanske har du någon gång sett en av våra blåljusbilar? Best Transport kör sjukvårdstransporter i hela Stor-Stockholm.

Kuvöser, läkarteam, organ eller serum mot ormgift. Mellan Stockholms sjukhus eller akut transport från Stockholm till Malmö. Våra larmbilar är i tjänst 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Året om.

Vi hjälper dig

Våra kunniga säljare hjälper ditt företag med avtalsfrågor samt offertförfrågningar och att hitta rätt tjänst för ditt företag.