Vi utbildar framtidens förare

Best Academy

Best Academy är vår satsning på framtidens chaufförer

"I Best Academy förser vi chaufförerna med både den kunskap och trygghet som krävs för att göra ett bra jobb"

Dennis Ericsson Freij, förarinstruktör Best Academy

E-learningportal

Alla chaufförer som utför uppdrag för oss får tillgång till vår utbildningsportal. Här finns bland annat utbildningar i sparsam körning, GDP och en helt egen hemleveransutbildning.

En viktig utbildning är den i trevligt kundbemötande. Genom utbildningen hjälper vi chaufförerna att bli proffs på att ta hand om kunden. På så vis kan vi känna oss säkra på att vi ger våra kunder bra service och ett gott bemötande.

Chaufförshandboken

Alla chaufförer får vår chaufförshandbok. Här finns praktiska tips och trix för att kunna utföra arbetet på smidigaste och bästa sätt.

Våra chaufförer har alltid tillgång till chaufförshandboken, eftersom den finns i handskfacket på varje Best-fordon.

Förarutbildningen i Stockholm

I Stockholm har vi även utbildningar ledda av vår förarinstruktör. Vi går igenom allt från kundbemötande till trafikpolicy för att garantera att förarna känner sig säkra inom alla moment som yrket innefattar. På så vis kvalitetssäkrar vi alla våra transporter. Vi går bland annat igenom:

  • Regler och förväntningar
  • Trevligt kundbemötande
  • Kundbesök
  • Besök på vår terminal

Utbildningstillfällen varje vecka

Best Transport erbjuder två utbildningstillfällen varje vecka. Respektive utbildningstillfälle består av två pass fördelade på två dagar. Vi utgår alltid från vårt kontor i Årsta. Du anmäler chauffören genom att sända e-post till vår förarinstruktör.

Sänd e-post

Har du frågor?