Best Transport klimatkompenserar sina transporter till 100%

Läs mer

2017.11.21

Åhléns lanserar samma-dag-leveranser med Best Transport


Varuhuskedjan Åhléns introducerar flexibla hemleveranser för att underlätta för sina e-handelskunder. Best Transport väljs som samarbetspartner för att säkerställa de snabbaste leveranserna, direkt till kundens dörr redan samma dag som ordern läggs.

 

Åhléns kunder erbjuds nu flera olika möjligheter av hemleveranser. För mottagare i Stockholmsområdet kan varan levereras hem till bostaden med Best Transport redan samma dag som beställningen sker. Ordern behöver läggas i e-handeln innan kl 12.00 på vardagar och leveras sedan under kvällen med ett tidsfönster mellan 18.00 och 22.00. Samma-dag-leveranserna kommer att erbjudas under två veckor i november och sätter sedan igång för fullt i början på 2018.

– Det är viktigt att starka varumärken som Åhléns är med och driver utveckligen genom att vara tidigt ute med flexibla hemleveranser. Vi är stolta över samarbetet som innebär att vi kan göra vardagen enklare för fler slutkonsumtenter, säger Jimmy Swalén, affärsutvecklare på Best Transport.

 

För ytterligare information kontakta:
Jimmy Swalén, affärsutvecklare, Best Transport
Telefon: 076-778 51 00, e-post: jimmy.swalen@besttranport.se

 

Sunda transporter från sunda åkeriföretag

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.