Du fyller i var, vad och när. Vi fixar resten.

Vill du boka många leveranser?

Fyll i ditt spårningsnummer och få reda på var ditt paket håller hus.

Boka snabbt och enkelt. Ha full koll på statistik, fakturor och POD.

Våra lokala bud är alltid nära

Hos oss hittar du alltid prisvärda bud för alla behov. Vi tar inte bara din försändelse från A till B snabbt och effektivt. Med våra budtjänster får du också maximal flexibilitet och kontroll på din leverans.

Läs mer

Enkla lösningar för distribution

Vi hämtar upp ditt gods, tar det till vår terminal, sorterar och distribuerar ut. Smidigt och kostnadseffektivt. Alltid med full spårbarhet.

Läs mer

Väx med våra hemleveranser

Med vår hemleveranstjänst blir din e-handel snäppet vassare. Vi levererar hem till dörren på en dag och vid en tidpunkt när kunden är hemma – bekvämt och utan stress. Med oss når du närmare 9 miljoner invånare i Sverige, Norge och Danmark.

Läs mer

IT-logistik

Vi tar hand om hela flödet från mottagning och konfigurering till leverans hos slutkund. Vi ger dig spårbarhet och återrapportering i varje fas.

Läs mer

Fördelarna med oss är många...

  • Kors och tvärs över hela landet har paketen åkt med oss. I över 40 år. Vår erfarenhet skryter vi därför lite extra om.
  • Smidiga och snabba leveranser, så säger våra kunder om oss.
  • Vi är i ständig utveckling för att hitta bra och prisvärda lösningar för dig som kund.
  • Stora eller små frågor – vår trevliga kundtjänst är alltid på plats för att hjälpa dig. Dygnet runt, alla dagar i veckan.
  • Vi klimatkompenserar alla våra transporter. Hos oss är miljön alltid i fokus
Läs mer om oss

Våra kunder tycker om oss

Lyssna på Logistikpodden med Best Transports VD Niklas Knight

Har avsaknaden av Amazon givit oss ett lite bättre system med drop points här i Sverige? Den logistiska målmixen, renässans för cykelbaserad budverksamhet, Ugly goods-leveranser och bristvaran inom transportbranschen. Om detta och mycket mer får vi höra i Logistikpoddens avsnitt 104 – med Best Transports VD Niklas Knight


Nyheter

Här är svenskarnas drömbud

I takt med att e-handeln växer explosionsartat blir servicen kring leveranserna allt viktigare.Men vem är egentligen drömbudet enligt svenskarna? Mest ...

Best Transport expanderar i Danmark

– Förvärvar KurérgruppenBest Transport etablerade sig på den danska marknaden hösten 2017. Med målsättning att bli marknadsledande på snabba transporter ...

Få dina inköp i Nordstan hemcyklade med Best Transport

Shoppa loss i en av Nordstans många butiker och få inköpen hemlevererade med lastcykel inom ett par timmar - det ...