Best Transport klimatkompenserar sina transporter till 100%

Läs mer

2018.09.27

Best Transport etableras i Borås


Satsar i e-handelsstaden:

Best Transport etableras i Borås

Best Transport tar nästa steg i sin geografiska expansion och etablerar sig i Borås. På så sätt fortsätter transportföretaget sin storsatsning med målet att bli den ledande aktören på snabba transporter i Norden. Genom etableringen erbjuder Best Transport företag i regionen samma dag-leveranser.

Borås är en av landets främsta e-handelsstäder där flera stora aktörer är verksamma. Best Transports franchiseetablering i staden är därför ett viktigt steg i företagets expansionsfas. Slutkonsumenternas efterfrågan på samma dag-leveranser ökar kontinuerligt och Best Transport möter nu efterfrågan genom att utöka sin kapacitet på området. Därmed stärker bolaget även sin position i den strategiskt viktiga regionen.

Genom etableringen erbjuder transportföretaget nu samma dag-leveranser från e-handelsföretag i regionen till slutkonsumenter i resten av Västra Götaland, men även i Stockholm, Skåne och Köpenhamn. I dag samarbetar Best Transport med Boråsbaserade e-handlare som NetOnNet, Care of Carl och Snusbolaget.

– Best Transport befinner sig i en spännande expansionsfas där etableringen i Borås är ett steg i helt rätt riktning. Regionen är framstående inom e-handel och är därför ett viktigt geografiskt område för oss. Efterfrågan på snabba leveranslösningar ökar nu markant och genom att stärka upp i Borås med fler av våra klimatkompenserade transporter stöttar vi även nätbutikernas tillväxt, säger Niklas Knight, VD på Best Transport.

Transportbolagets omfattande nätverk har möjliggjort snabba leveranser företag emellan i andra delar av landet. Boråsetableringen innebär att företag i Västra Götaland nu erbjuds konkurrenskraftiga samma dag-leveranser till en ännu större geografi.

– Det finns en stor efterfrågan på snabba distributionstjänster mellan Borås och Göteborg. Genom att vi etablerar oss i Borås kan vi senare i höst tillgodose våra företagskunders behov på dagliga avgångar mellan städerna. Det tycker vi är ett viktigt steg för att bli ledande i Norden på snabba transporter, avslutar Niklas Knight.

För ytterligare information kontakta:
Niklas Knight, VD, Best Transport
Telefon: +46-76-142 52 37
E-post: niklas.knight@besttranport.se
Sunda transporter från sunda åkeriföretag

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.