Best Transport klimatkompenserar sina transporter till 100%

Läs mer

2017.09.28

Best Transport utökar sitt nätverk i Halmstad


Best Transport tar nu nästa steg i sin geografiska expansion och etablerar sig i Halmstad genom ett samarbete med Halmstad Logistik och Transport AB. Samarbetet är en del av Best Transports satsning med målsättningen att bli den ledande aktören på snabba transporter i Norden.

 

Franchiseavtalet innebär att Best Transports nätverk utökas samtidigt som företagen i Halland får avsevärt bättre service och samtidigt kan dra nytta av nätverket. Det välrenommerade transportföretaget Halmstad Logistik och Transport och Best Transport går samman i en gemensam kraftsamling som gynnar den lokala marknaden. Företag och organisationer i regionen kan från och med nu kvalitetssäkra transporterna till och från stora delar av Sverige samt Oslo- och Köpenhamnsområdet och därmed öka sin konkurrenskraft.

– Att vi blir en del av Best Transports nätverk i Sverige innebär att vi får tillgång till deras nätverk i regionen som gynnar lokala företag och tillväxten i Halland, säger Frank Petersen, vd för Halmstad Logistik och Transport, som nu kliver in i Best Franchise.

 För ytterligare information kontakta:
Niklas Knight, VD, Best Transport
Telefon: 076-142 52 37, e-post: niklas.knight@besttranport.se

Frank Petersen, VD, Halmstad Logistik och Transport
Telefon: 0731 48 04 00, e-post: frank.petersen@besttransport.se

Sunda transporter från sunda åkeriföretag

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.