jesper_johnsson.png

2 april 2019

Best Transport rekryterar i branschens toppskikt

– Jesper Johnsson ansluter som affärsområdeschef


Med höga ambitioner för 2019 knyter Best Transport till sig en viktig nyckelspelare till teamet. Jesper Johnsson axlar nu rollen som affärsområdeschef i Stockholm och Uppsala hos Nordens ledande aktör på bud och hemleveranser. Jesper har gedigen erfarenhet från logistikbranschen och kommer närmast från Airmee där han haft rollen som tillväxtchef.

Jesper Johnsson har arbetat med transport och logistik i nästan 20 år. Han har erfarenhet från flertalet tjänster under sitt decennium på DHL, suttit i PostNords svenska ledningsgrupp som ansvarig för logistik och e-handel och kommer närmast från rollen som tillväxtchef på Airmee.

– Jag har följt Best Transport under en tid och tycker att det är branschens mest intressanta bolag just nu. Med flera år av stark tillväxt i ryggen ska vi nu fortsätta öka både volymerna och lönsamheten inom alla verksamhetsområden. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet av affärsutveckling och ledarskap så väl som med mitt logistikkunnande, säger Jesper Johnsson.

Den tidigare affärsområdeschefen Erik Andersson tillsätts som COO på Best Transport.Erik kommer nu fokusera på bolagets strategiska utveckling för fortsatt tillväxt och för att stärka kunderbjudandet ytterligare. Enligt bolagets VD Niklas Knight är Jesper Johnsson en viktigt rekrytering som ska driva fortsatt tillväxt med stort kundfokus och mångsidig erfarenhet.

– Jesper är precis den vi letat efter. Han har goda insikter inom distribution och e-handel och gedigen erfarenhet av både försäljning och kundutveckling. Det vill vi ta tillvara på genom att tillsammans utveckla ännu bättre lösningar på Best Transport. Jesper blir en viktigt tillgång hos oss och jag är stolt över att han valt att bli en del av vårt team, säger Niklas Knight, VD på Best Transport.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Jesper Johnsson
Affärsområdeschef Stockholm & Uppsala, Best Transport
073-096 77 80
jesper.johnsson@besttransport.se

Nyhetslistan