Vi är experter på

Bygglogistik

Sänd förfrågan

Vår bygglogistik utvecklas hela tiden

På Best Transport har vi arbetat med bygglogistik i över 20 år. Vår erfarenhet och kunskap i kombination med vår stora vagnpark av lastbilar med öppningsbar sida samt kranbilar gör att vi vågar säga att vi är proffs på bygglogistik.

Men vi lutar oss inte bara på våra meriter. Vi utvecklar hela tiden nya arbetssätt och smidiga leveransmetoder – allt för att du som kund ska få den bygglogistiklösning som passar ditt företag bäst. Vi tar ständigt nya tekniksprång!

Sänd förfrågan

Stor & liten kranbil

Våra små kranbilar hanterar varor ända upp till:

  • 2 500 kg
  • 190 cm högt
  • 1 ton Hiv/kolli


Våra stora kranbilar pallar det mesta:

  • Lastvikt: 12 000 kg
  • Kran: 22 tonmeter
  • Flaklängd: 6,5 meter

Nå ut! Samma dag eller när det passar din kund

Med våra bygglogistiktjänster når du ut i hela Malmö med omnejd. Vi tar även uppdrag i hela Skåne. Dina varor hämtar vi upp och levererar samma dag, eller vid den tidpunkt som passar dig och din kund bäst.

Vi vet vad som krävs

Hos oss på Best Transport är säkerhet liksom väl utbildade chaufförer A och O. Samtliga våra chaufförer har ID06 och i alla våra fordon finns utrustning såsom exempelvis hjälm, varselväst och skyddsglasögon.

Du som kund kan känna dig trygg med att våra chaufförer vet vad som gäller när de kommer till byggarbetsplatsen.

Bygglogistik med digital leveransprocess

Visste du att Best Transport kan leverera till din byggarbetsplats utan att budet ens behöver beträda bygget?

Vi erbjuder en digital leveransprocess till Qlocx-containrar som är placerad i skalskyddet till byggarbetsplatsen. Budet lämnar varorna i containern och mottagaren får sedan en digital avisering om varornas ankomst. På så vis minskar antalet obehöriga personer likväl som störningsmoment på byggarbetsplatsen.

Vi hjälper dig

Våra kunniga säljare hjälper dig att hitta rätt tjänst för ditt företag.