Bli en Bestis

Jobba hos oss

Åkare och chaufför

Vi är stolta över våra åkerier och chaufförer. Och vi arbetar hela tiden för att våra åkare ska känna sig nöjda med oss. För oss är det viktigt att ditt åkeri och du som chaufför lyckas!

Ungefär 240 åkerier är idag anslutna till oss. Men vi växer hela tiden. Ta reda på vad vi kan erbjuda dig som åkare. Och dig som chaufför.

Läs mer

Medarbetare till vår terminal i Spånga

På vår terminal i Spånga erbjuds du möjligheten att kombinera traditionellt terminalarbete med en del lättare administrativt arbete såsom hantering av returer, avisering, transportbokning m.m.

Läs mer

Extrapersonal natt till terminalen i Spånga

Vi söker nu extrapersonal för sortering av paketgods nattetid. Det här är perfekt för dig som studerar eller önskar kombinera jobbet med något annat.

Läs mer

Account Manager till Best Hemleverans

Som Account Manager skapar och utvecklar du nya kundrelationer och lönsam försäljning inom affärsområdet hemleverans. Tjänsten omfattar allt från planering och genomförande av kundbesök, prospektbearbetning, offert-/avtalsskrivning till långsiktig och lönsam utveckling av våra affärer – nya som befintliga.

Läs mer

Innesäljare Stockholm

Brinner du för försäljning? Vi söker nu innesäljare till ett nystartat innesäljs-team. Du ansvarar för att sälja Best Transports produkter och tjänster till utvalda kundgrupper med din röst som främsta arbetsredskap.

Läs mer