Bli en Bestis

Jobba hos oss

Medarbetare till kundtjänst i Stockholm

I rollen som kundtjänstmedarbetare hjälper du våra kunder att boka bud. Du bearbetar nya och befintliga kunder med våra erbjudanden och hjälper försäljningsavdelningen med eftermarknadsfrågor.

Läs mer

Extrapersonal kundtjänst

För perioden 1 april - 31 augusti 2019 söker vi extrapersonal till vår kundtjänst i Stockholm.

Läs mer

Innesäljare Stockholm

Brinner du för försäljning? Vi söker nu innesäljare till ett nystartat innesäljs-team. Du ansvarar för att sälja Best Transports produkter och tjänster till utvalda kundgrupper med din röst som främsta arbetsredskap.

Läs mer

Trafikledare Uppsala

Ditt uppdrag är att hitta den lämpligaste resursen för varje enskild transport. Din utmaning är att göra det flera hundra gånger om dagen. Best Transport söker nu en kundorienterad trafikledare.

Läs mer

Account Manager till Best Hemleverans

Som Account Manager skapar och utvecklar du nya kundrelationer och lönsam försäljning inom affärsområdet hemleverans. Tjänsten omfattar allt från planering och genomförande av kundbesök, prospektbearbetning, offert-/avtalsskrivning till långsiktig och lönsam utveckling av våra affärer – nya som befintliga.

Läs mer

Åkare och chaufför

Vi är stolta över våra åkerier och chaufförer. Och vi arbetar hela tiden för att våra åkare ska känna sig nöjda med oss. För oss är det viktigt att ditt åkeri och du som chaufför lyckas!

Ungefär 240 åkerier är idag anslutna till oss. Men vi växer hela tiden. Ta reda på vad vi kan erbjuda dig som åkare. Och dig som chaufför.

Läs mer