Best_Transport_Gunilla_Hansson.jpg

31 augusti 2021

Best Transport rekryterar ny vd i Norge

Best Transport fortsätter sin satsning i Norge och har siktet inställt på att ta en marknadsledande position på den norska marknaden. Nu stärker last mile-aktören upp den norska organisationen likväl som bolagets management team genom att tillsätta Gunilla Hansson som ny vd för Best Transport i Norge.


Gunilla Hansson har utsetts till ny vd för Best Transport i Norge. Hon tillträder tjänsten 4 oktober och efterträder därmed Espen Slyngstad, som lämnar posten efter att framgångsrikt ha lett integrationen mellan Best Transport AS och det förvärvade bolaget Easy2You.


– Jag lämnar bakom mig en intensiv och inspirerande period tillsammans med Best Transports fantastiska medarbetare. När vi nu går in i en ny fas med fokus på tillväxt och lönsamhet känns det helt rätt att lämna stafettpinnen vidare till Gunilla. Jag är övertygad om att hon har den drivkraft samt de erfarenheter och egenskaper som krävs för att utveckla bolaget vidare, säger Espen Slyngstad.


Gunilla har en gedigen bakgrund från ledarroller inom logistikbranschen. Senast kommer hon från PostNord Strålfors där hon sedan 2014 innehaft rollen som Head of Operations. Under sina år på Postnord Strålfors har hon varit drivande i utvecklingen av bolaget med fokus på kundnöjdhet, organisation och effektivisering. Innan dess arbetade Gunilla i över tio år inom DHL, bland annat som affärsutvecklingschef.


– Jag är väldigt glad och tacksam över att ha fått förtroendet att leda Best Transports norska verksamhet vidare. Best Transport är ett spännande bolag som har en gedigen hållbarhetsstrategi och ett starkt kunderbjudande där flexibilitet och snabbhet tack vare branschledande tech-lösningar är nycklarna till framgång. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla bolagets affär och göra Best Transport till marknadsledande inom last mile i Norge, säger Gunilla Hansson.


Gunilla stärker nu upp bolagets ledningsgrupp och därmed tar Best Transport ett viktigt kliv framåt i mångfalds- och jämlikhetsarbetet.


– Jag är mycket nöjd över att få välkomna Gunilla som vd för Best Transport i Norge. Under rekryteringsprocessen har vi sökt efter en ledare som har affärsmässig skicklighet kombinerat med gedigen erfarenhet inom operations. Jag är säker på att Gunilla är rätt person att leda utvecklingen av vår verksamhet i Norge, samtidigt som hon kommer tillföra viktig kompetens till vårt management-team. Samtidigt vill jag önska Espen all lycka och tacka honom för en väl utförd strukturförändring av verksamheten i Norge, säger Niklas Knight, koncernchef på Best Transport.

Kontakt

Nyhetslistan