Best Transport klimatkompenserar sina transporter till 100%

Läs mer

2015.09.07

Budboys i Malmö blir en del av Best!


Efter ett flerårigt samarbete ansluter sig nu Budboys till Best Transport i Malmö.  Verksamheterna kompletterar varandra mycket väl och vårt gemensamma tjänsteutbud blir nu ett steg vassare. Allt från expressbud, ekonomibud, till dagliga paketslingor i Malmö och Skåne. Best cykeltransporter i Malmö är i princip klimatneutrala och sedan tidigare certifierade som Bra Miljöval av Naturskyddsföreningen. Budboys grundare Marcus Björk fortsätter som ansvarig för Best cykelverksamhet i Malmö och arbetar dagligt som trafikledare och ordermottagare. Välkommen till Best!

Sunda transporter från sunda åkeriföretag

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.